Wednesday, December 15, 2010

Mencari Sesiapa yang Ingin Memulakan Bisnes Percetakan.

Salam. Saya mencari mereka yang berminat untuk menjadi ejen percetakan syarikat kami.

Kami membolehkan anda menjual: 

Kad kahwin, baju, banner & bunting, flyers, kad nama, menu, biz-document, dan segala yang berkaitan dengan percetakan.

Margin keuntungan sehingga 150%
-Tidak perlu buka kedai.
-Berniaga secara online di rumah.
-Pendapatan LUMAYAN!!

Apa yang anda perolehi apabila menyertai kami??

-RM300 kredit.
-kad nama persendirian.
-cop nama persendirian.
-flyers 1000keping.
-“OFFSET” catalog.
-katalog kad kahwin.
-katalog baju “custom & ready made”
-perkhidmatan tempahan secara “online”
-contoh “material”
-hak kuasa melantik ejen.
-kit permulaan.

KENAPA ANDA PERLU JADI EJEN KAMI

1) BOLEH MEMULAKAN PERNIAGAAN SENDIRI TANPA PERLU BUKA KEDAI

Sebagai ejen, anda ditawarkan perkhidmatan percetakan untuk produk bagi setiap syarikat: BESAR @ KECIL serta keperluan lain. Dari kad nama kepada flyers/brochure, receipt books, greeting cards, presentation folder dan banyak lagi… Semua ini adalah KEPERLUAN pelbagai jenis perniagaan. 

2) MODAL KECIL UNTUNG BERLIPAT GANDA

Dengan modal RM858, anda berpotensi menjana keuntungan sebanyak mungkin daripada perniagaan percetakan ini sehingga RM10,000 sebulan malah lebih lagi. Anda tidak perlu lagi membeli pelbagai mesin percetakan yang mencecah ratusan ribu ringgit untuk memulakan perniagaan percetakan. Kini segalanya di hujung jari anda! 

3) PENJIMATAN & KEUNTUNGAN HEBAT

Anda akan nikmati segala produk dan perkhidmatan percetakan syarikat pada
HARGA KOS. Sama ada bagi tujuan menjalankan perniagaan percetakan atau mendapatkan penjimatan hebat, semestinya keuntungan dan penjimatan sehingga 150%.

4) BANTUAN & FLEKSIBILITI KERJA 

Semua ejen akan dibekalkan dengan kit perniagaan, ‘tools’ dan ‘support’. Kit ini termasuk katalog, sampel bahan dan juga harga untuk memastikan perjanjian dengan pelanggan berjalan lebih mudah dan lebih cepat. Tambahan pula, ejen boleh membuat kerja ini secara part-time atau full-time.. Andajuga akan menikmati fleksibiliti kerja dalam talian @ ‘online’.

5) KELAS PERCUMA

Dengan pengalaman mengajar serta bahan bantu mengajar, syarikat akan membuat kelas untuk memberikan pengetahuan kepada ejen tentang apa yang perlu dilakukan sebagai ejen. Kelas tentang membuat art dan design, cara pemasaran, cara pengeluaran produk percetakan dan sebagainya mengenai percetakan, anda akan perolehinya secara PERCUMA hanya dengan menjadi ejen.

6) PENGHANTARAN PECUMA KE SELURUH MALAYSIA

Ejen akan nikmati penghantaran PERCUMA bagi setiap produk percetakan yang ditempah. Ini semestinya lagi menjimatkan kos anda kerana anda tidak perlu keluar duit minyak ke pusat penghantaran dan tidak perlu membayar kos pos syarikat penghantaran. Segalanya akan diuruskan oleh syarikat.

7) BANTUAN PINJAMAN*

Anda akan menerima bantuan pinjaman daripada PERCETAKAN NASIONAL MALAYSIA BERHAD sehingga RM200,000 TANPA FAEDAH, TANPA CAGARAN & TANPA PENJAMIN untuk membuka syarikat sendiri sekiranya prestasi tempahan produk percetakan anda mencapai prestasi jualan RM20,000.00 bagi tiga(3) bulan berturut-turut*.


Segalanya hanya pada RM858. Hubungi kami untuk daftar sebagai ejen.*

Maklumat lanjut sila hubungi :
Rosli - 0196564073

2 comments:

 1. Hati-hati di sini. Tidak ada yang dapat membantu Anda di sini atau bahkan menyarankan bagaimana Anda bebas untuk mendapatkan bantuan keuangan. Setiap jawaban dari pemberi pinjaman kredit atas pertanyaan Anda, Anda harus mengabaikan, karena Mereka Apakah Penipuan ... penipuan yang nyata ... saya adalah korban yang saya robek Ribuan dolar ... baik terima kasih Tuhan untuk saudara Kristen yang dimaksud saya untuk sebuah organisasi pinjaman yang dibentuk oleh beberapa Ibu Clara, claraloans@financier.com.
  Mereka membuat hidup saya yang berharga dan memberikannya makna. Ketika adik memberiku semata-mata untuk Untuk kontak lebih lanjut, saya menghubungi dia. Mereka menyetujui pinjaman sebesar $ 75.000,00 USD dan dalam 48 jam setelah bertemu semata-mata untuk orang lanjut Untuk melawan persyaratan, pinjaman saya disimpan di rekening bank saya tanpa agunan. Saya akan menyesal Total hidupku, Karena pada titik waktu saya hanya bercerai ayah dari anak saya, dan anak saya (Ridwan) dihadapkan dengan situasi hidup dan mati. Jangan ragu untuk menghubungi via Email: Claraloans@financier.com. Untuk pertanyaan lebih lanjut. hubungi saya via: Yunitanurudeen@gmail.com

  ReplyDelete
 2. INILAH KISAH NYATA SAYA . . . . . . .DENGAN SOLUSI CEPAT KAYA
  BAYAR HUTANG DENGAN CEPAT SUKSES DAN PUNYA USAHA SENDIRI
  MOMENT BERSEJARAH BUAT HIDUP SAYA DAN KELUARGA
  Saya membawa kabar baik kepada Anda semua warga negara indonesia saya di panggung ini, Tuhan telah benar-benar setia kepada saya dan seluruh rumah saya sejak bulan Mei 2017, kesaksian dan kabar baik saya berjalan seperti ini,
  Nama saya Y Sigit Wijatmaka, islam dalam agama dan saya berasal dari kota Serang indonesia, dengan alamat saya di bawah ini:
  Jl. Azalea 6 No. 65 Taman Lembah Hijau Lippo Cikarang, RT 005 / RW 007 Serang, saya seorang pemasar dan juga seorang penasihat bisnis di perusahaan tempat saya bekerja, saya ingin menggunakan platform ini untuk menginformasikan semua hal di platform ini yang yang membutuhkan dan mencari dana dengan cepat yang tulus.
  Saya dan istri saya dapat Anda lihat di foto profil saya berada dalam hutang yang sangat besar dan kami memutuskan untuk mencari pinjaman secara cepat dan instan tanpa resiko untuk melunasi hutang dan kami menghubungi KI JAMBRONG untuk mengajukan pinjaman dari PENARIKAN DANA GAIB yang pada bulan MEI 2017 yang lalu,
  INILAH KISAH PAHIT SAYA . . . .ATAU BISA DIBILANG DALAM SEJARAH HIDUP SAYA YANG KELAM
  kami ditipu oleh pemilik PERUSAHAAN dengan meminta kami membayar banyak biaya yang kami bayar dan pada akhirnya kami tidak mendapatkan pinjamannya, kami kehilangan sekitar 55 juta ke perusahaan pinjaman palsu di syngapore karena kami mengajukan pinjaman sebesar 1 miliar dan dengan semua biaya yang kami bayar, kami tidak mendapat pinjaman dan saya dan istri saya sangat frustrasi dan saya dipecat dari pekerjaan saya di perusahaan tempat saya bekerja karena saya juga mengambil pinjaman dari perusahaan tempat saya bekerja dan kami bangkrut dan muak dengan kehidupan .

  AWAL TITIK BALIK KEHIDUPAN SAYA. . . .BISA DIBILANG INILAH KISAH HIDUP SUKSES SAYA

  Jadi, Tuhan sangat baik hati, kami berdoa agar Tuhan mengarahkan kami ke seorang yang bisa membantu keadaan dan ke uangan kami,pada hari yang bersejarah dalam hidup saya tepatnya pada hari sabtu tanggal 20 Mei 2017, saya sedang browsing internet ketika saya bisa menemukan kesaksian seorang wanita indonesia dengan nama Novi Setyaningsih dengan alamat facebook/email setyaningsihnovi@yahoo.com
  yang berasal dari kota megalang, bagaimana Tuhan mengubah kehidupan finansialnya melalui KI JAMBRONG dengan pinjaman DANA GAIB dia meminta saya untuk menghubungi KI JAMBRONG dan dia mengenalkan saya kepada KI JAMBRONG dan dia memberi saya keberanian UNTUK mengajukan pinjaman dari KI JAMBRONG dan saya pun menghubungi beliau dengan NOMOR 0853-1712-1219
  dan SAYA mendapat pinjaman dari KI JAMBRONG sebesar 5 MILYAR yang merupakan pemilik PADEPOKAN . PENARIKAN DANA GAIB yang kemudian mengubah hidup saya sebelumnya yang di hina dan tidak dihargai oleh orang ,sekarang saya sudah berkecukupan dan mapan sebagai 1 keluarga punya usaha sendiri dan MOBIL PRIBADI kemudian untuk informasi lebih lanjut tentang KI JAMBRONG bisa MENGHUBUNGI = 0853-1712-1219 BELIAU benar-benar membantu kehidupan saya pinjaman dari DANA GAIB benar-benar mengubah hidup saya TERIMA KASIH KI JAMBRONG SEMOGA SEHAT SELALU
  akhirnya 5 Milyar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kini saya kembali sukses terimaksih KI JAMBRONG saya tidak akan melupakan jasa AKI. JIKA TEMAN TEMAN BERMINAT, YAKIN DAN PERCAYA INSYA ALLAH, SAYA SUDAH BUKTIKAN SILAHKAN HUB AKI JAMBRONG DI 0853-1712-1219.)

  ANDA JUGA BISA BERKONSULTASI MASALAH LAIN SEPERTI : TOGEL,PELARIS,SANTET,TUYUL,PERCINTAAN/ASMARA ATAU MASALAH GAIB LAINNYA.
  INI TIDAK AKAN BERHASIL TANPA ADA KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN DALAM DIRI ANDA SENDIRI

  Catatan: satu kata sudah cukup untuk orang bijak dan terima kasih banyak atas bacaan kesaksian dan kabar baik saya
  Tuhan memberkati kalian semua!

  ReplyDelete