Wednesday, December 15, 2010

Mencari Sesiapa yang Ingin Memulakan Bisnes Percetakan.

Salam. Saya mencari mereka yang berminat untuk menjadi ejen percetakan syarikat kami.

Kami membolehkan anda menjual: 

Kad kahwin, baju, banner & bunting, flyers, kad nama, menu, biz-document, dan segala yang berkaitan dengan percetakan.

Margin keuntungan sehingga 150%
-Tidak perlu buka kedai.
-Berniaga secara online di rumah.
-Pendapatan LUMAYAN!!

Apa yang anda perolehi apabila menyertai kami??

-RM300 kredit.
-kad nama persendirian.
-cop nama persendirian.
-flyers 1000keping.
-“OFFSET” catalog.
-katalog kad kahwin.
-katalog baju “custom & ready made”
-perkhidmatan tempahan secara “online”
-contoh “material”
-hak kuasa melantik ejen.
-kit permulaan.

KENAPA ANDA PERLU JADI EJEN KAMI

1) BOLEH MEMULAKAN PERNIAGAAN SENDIRI TANPA PERLU BUKA KEDAI

Sebagai ejen, anda ditawarkan perkhidmatan percetakan untuk produk bagi setiap syarikat: BESAR @ KECIL serta keperluan lain. Dari kad nama kepada flyers/brochure, receipt books, greeting cards, presentation folder dan banyak lagi… Semua ini adalah KEPERLUAN pelbagai jenis perniagaan. 

2) MODAL KECIL UNTUNG BERLIPAT GANDA

Dengan modal RM858, anda berpotensi menjana keuntungan sebanyak mungkin daripada perniagaan percetakan ini sehingga RM10,000 sebulan malah lebih lagi. Anda tidak perlu lagi membeli pelbagai mesin percetakan yang mencecah ratusan ribu ringgit untuk memulakan perniagaan percetakan. Kini segalanya di hujung jari anda! 

3) PENJIMATAN & KEUNTUNGAN HEBAT

Anda akan nikmati segala produk dan perkhidmatan percetakan syarikat pada
HARGA KOS. Sama ada bagi tujuan menjalankan perniagaan percetakan atau mendapatkan penjimatan hebat, semestinya keuntungan dan penjimatan sehingga 150%.

4) BANTUAN & FLEKSIBILITI KERJA 

Semua ejen akan dibekalkan dengan kit perniagaan, ‘tools’ dan ‘support’. Kit ini termasuk katalog, sampel bahan dan juga harga untuk memastikan perjanjian dengan pelanggan berjalan lebih mudah dan lebih cepat. Tambahan pula, ejen boleh membuat kerja ini secara part-time atau full-time.. Andajuga akan menikmati fleksibiliti kerja dalam talian @ ‘online’.

5) KELAS PERCUMA

Dengan pengalaman mengajar serta bahan bantu mengajar, syarikat akan membuat kelas untuk memberikan pengetahuan kepada ejen tentang apa yang perlu dilakukan sebagai ejen. Kelas tentang membuat art dan design, cara pemasaran, cara pengeluaran produk percetakan dan sebagainya mengenai percetakan, anda akan perolehinya secara PERCUMA hanya dengan menjadi ejen.

6) PENGHANTARAN PECUMA KE SELURUH MALAYSIA

Ejen akan nikmati penghantaran PERCUMA bagi setiap produk percetakan yang ditempah. Ini semestinya lagi menjimatkan kos anda kerana anda tidak perlu keluar duit minyak ke pusat penghantaran dan tidak perlu membayar kos pos syarikat penghantaran. Segalanya akan diuruskan oleh syarikat.

7) BANTUAN PINJAMAN*

Anda akan menerima bantuan pinjaman daripada PERCETAKAN NASIONAL MALAYSIA BERHAD sehingga RM200,000 TANPA FAEDAH, TANPA CAGARAN & TANPA PENJAMIN untuk membuka syarikat sendiri sekiranya prestasi tempahan produk percetakan anda mencapai prestasi jualan RM20,000.00 bagi tiga(3) bulan berturut-turut*.


Segalanya hanya pada RM858. Hubungi kami untuk daftar sebagai ejen.*

Maklumat lanjut sila hubungi :
Rosli - 0196564073

1 comment:

  1. Hati-hati di sini. Tidak ada yang dapat membantu Anda di sini atau bahkan menyarankan bagaimana Anda bebas untuk mendapatkan bantuan keuangan. Setiap jawaban dari pemberi pinjaman kredit atas pertanyaan Anda, Anda harus mengabaikan, karena Mereka Apakah Penipuan ... penipuan yang nyata ... saya adalah korban yang saya robek Ribuan dolar ... baik terima kasih Tuhan untuk saudara Kristen yang dimaksud saya untuk sebuah organisasi pinjaman yang dibentuk oleh beberapa Ibu Clara, claraloans@financier.com.
    Mereka membuat hidup saya yang berharga dan memberikannya makna. Ketika adik memberiku semata-mata untuk Untuk kontak lebih lanjut, saya menghubungi dia. Mereka menyetujui pinjaman sebesar $ 75.000,00 USD dan dalam 48 jam setelah bertemu semata-mata untuk orang lanjut Untuk melawan persyaratan, pinjaman saya disimpan di rekening bank saya tanpa agunan. Saya akan menyesal Total hidupku, Karena pada titik waktu saya hanya bercerai ayah dari anak saya, dan anak saya (Ridwan) dihadapkan dengan situasi hidup dan mati. Jangan ragu untuk menghubungi via Email: Claraloans@financier.com. Untuk pertanyaan lebih lanjut. hubungi saya via: Yunitanurudeen@gmail.com

    ReplyDelete